logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Perfect way to start the day

8S0A46538S0A47258S0A4684 8S0A46968S0A46688S0A4701

Frukost hos madelene

Hej på er! Igår käkade jag frukost med dem här fantastiska människorna (shout out till Sharareh och Madde). Madde bjöd över oss på en riktig pangfrukost. Pankakor med sirap och blåbar, hjärtformade-omelleter och en sjukt god smoothie. Jag är ju verkligen inte den som brukar äta frukost om jag inte får den serverad haha. Är för trött och lat på morgonen helt enkelt. Så detta var ju hur lyxigt som helst. 

Vi fotade av lite bilder ute i den iskalla kylan, skrattade åt varandra på snapchat och hade det bara allmänt trevligt. Önskar man kunde få flera såna här dagar i vardagen! Man blir så pepp och sen har man ju hela dagen framför sig liksom. Mer röda dagar till folket haha 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title