logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sponsrad Video av Lidl | Min Julhjälte

Shit hörrni, snart är det jul IGEN! Hur sjukt är inte det, förstår inte vart tiden tagit vägen? Men jag klagar inte över det, julen står definitivt högst upp på min topplista över högtider. Nu på senare år så blir det lite svårt att hitta tiden till att träffa släkt och familj lika ofta som man kanske gjorde när jag var yngre. Därför är julen så himla speciell för mig eftersom jag verkligen får chansen till att träffa alla och bara ha det mysigt. Utan att det ska komma upp jobb eller andra saker man måste prioritera. Men så har jag ju inte alltid värderat julen.

I många år under min barndom var det en självklart för mig att allt som hör julen till bara skulle finnas där under början på december månad. Jag förväntade mig att komma hem till en lägenhet full av juldekorationer, känna doften av nybakade lussebullar och en gran full av julklappar. Det var rätt mycket att leva upp till om man hade mig som son.

Jag kan bli riktigt irriterad på mig själv för hur jag var som barn, och hur lite uppskattning jag faktiskt visade min sanna julhjälte. Min mamma. Istället fick “tomten” all uppmärksamhet. Även fast jag visste att någon tomte inte fanns. Sjukt konstig grej haha.  

Men det var ju hon som gav all sin tid till att handla julklappar, baka och dekorera hemmet. Hon som alltid såg till att varenda dag av december månad skulle vara sådär julig. Detta var något jag insåg för ett par år sen och sen dess har jag omvärderat julen och flyttat fokus till det som faktiskt betyder något, familjen. Även om presenter är väldigt trevliga haha. 

Tycker därför det är väldigt fint att LIDL som detta inlägg är sponsrat av tar upp detta i videon och deras nya kampanj som ni kan se här ovan, att flytta fokus till de personer som faktiskt gör att din jul förhoppningsvis blir sådär magisk och härlig för alla som firar den. 

Detta inlägg var sponsrat och i samarbete med LIDL 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title