logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Monochrome

8S0A9999 8S0A9988

Jacka från Crocker | T-shirt från COS | Byxor från H&M | Sneakers från Converse

Detta outfit inlägg blev inte helt som jag hade tänkt mig, först hjälpte Tina mig att fota hemma i Trångsund, vid pendeltågsstationen av alla ställen. Trånkan har för övrigt inte jätte många bra foto locations. Så utav den fotograferingen fick jag ut en bra bild..

Bilderna ni ser här uppe togs igår inne i stan och de såg skitbra ut i kameran tyckte jag, sen fick jag ba inte till de när jag skulle redigera bilderna. Vet inte riktigt vad det är jag ogillar, kanske outfiten hahaha

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title