logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

A quick ootd

8S0A9918

Skinnjacka från Zara | Tröja från H&M | Jeans från Weekday | Sneakers från Adidas

Tja på er, här kommer typ det tråkigast outfit inlägget haha! Men hade verkligen svårt att få till ett par snygga bilder idag men kände att jag ville posta något liksom. Ska försöka ta några fler bilder till helgen, får se ifall jag tar tag i denna outfit då också och får till ett bättre inlägg. Tycker looken är rätt nice liksom… Nu ska jag dricka vin med några vänner, herrå!

blogstats trackingpixel
1 Comment
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title