logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

BAD

8S0A98808S0A9879

Slog ihop ett väldigt simpelt stilleben, där bland annat min nya parfym Bad från Diesel är inkluderad. Gillar verkligen dess doft, passar utmärkt nu tycker jag i övergångsperioden från sommar till höst då den inte är för söt eller ”kryddig” eller vad man ska säga. Så får de bli att köpa min standard parfym från Dior till vintern… Eller har ni något bra tips på en nice parfym?

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • David
    Svara
    september 23, 2016

    Bullion från Byredo är fantastisk! Finns på Åhlens, NK och i deras egna butik i Stockholm! 😉

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title